استاندار قم :
تغییر شرایط کرونایی قماز زرد به آبی (وضعیت کمخطر)/ضرورت تداومرعایت دستورالعملهای بهداشتی جهت پیشگیری از اوج گیری مجدد بیماری
استاندار قم با اشاره به تغيير شرايط كرونايي قم از وضعيت زرد به آبي بر ضرورت تداوم رعايت دستورالعمل هاي بهداشتي جهت پيشگيري از اوج گيري مجدد بيماري تاکید کرد
به گزارش روابط عمومی استانداری قم دکتر بهرام سرمست استاندار قم در حاشیه جلسه ستاد ملی کرونا كه به رياست حجت الاسلام حسن روحاني رئيس جمهوري برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به افزوده شدن وضعیت آبی کرونا در جلسه ستاد ملی کرونا اظهار کرد: این وضعیت از اين به بعد به شرایط بين زرد و سفيد اطلاق خواهد شد.
وی با بیان اینکه قم بر اساس دسته بندي جديد از سوي وزارت بهداشت، در وضعیت آبی قرار گرفته است افزود: منع تردد شبانه و برخی محدودیت های دیگر از قبیل ممنوعیت تجمعات در این وضعیت تداوم خواهند داشت.
سرمست با تاکید بر اینکه هنوز وضعیت استان قم سفید نشده است ادامه داد: مردم بايد دستورالعمل هاي بهداشتي را جدي بگيرند تا از شدت مجدد شيوع اين بيماري جلوگيري شود.
استاندار قم همچنین با اشاره به معیارهای ستاد ملي كرونا براي تزريق واكسن اين بيماري اظهار کرد: این کار با اولویت افراد پرخطر و کادر درمان اجرایی خواهد شد.
مقام عالی دولت در استان قم گفت: پس از ابلاغ محدودیت هاي وضعيت آبي، اين دستورالعمل براي اجرا به دستگاه هاي دولتي و مردم شريف قم ابلاغ خواهد شد.
شناسه خبر: 22542 تعداد بازدید: 77